Wil jij als onderzoeker werken bij dé toonaangevende partner in leren?

Wat doet ECBO?

Als onderzoeker maak je deel uit van het Expertisecentrum Beroepsonderwijs (ECBO) dat werkt aan ‘leren door onderzoek, kennisverspreiding en kennisbenutting’. Denk bij onderzoek- en kennisvraagstukken aan professionalisering van docenten en docententeams, flexibilisering van het (online) onderwijs, aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt, in-, door- en uitstroom van studenten. Ook brengen we onderwijsontwikkelingen in beeld en onderzoeken we de effecten van (overheids)beleid of kijken we naar diversiteitsvraagstukken. Door kennis uit onderzoek toepasbaar te maken en te delen, dragen wij bij aan het verbeteren en vernieuwen van onderwijs en een leven lang leren.

Wij doen zowel wetenschappelijk als beleids- en praktijkgericht onderzoek en delen onze resultaten onder andere via workshops, presentaties en publicaties. Van oudsher ligt ons netwerk en doen we onze opdrachten vooral in het mbo. En we doen steeds meer onderzoek voor vmbo/vo, hbo en wo. Ook werken we voor platforms voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie, overheden, sectororganisaties, onderwijsinstellingen en kenniscentra.

Onze onderzoekers maken ook deel uit van een van de multidisciplinaire teams van CINOP. De teams zijn georganiseerd rondom onze kernthema’s professionalisering, flexibilisering en de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt en bestaan uit onderzoekers, adviseurs en projectassistenten.

Wat doet CINOP?

Stichting CINOP is een onderwijskundig advies- en onderzoeksbureau met een passie voor leren. ECBO is daarbinnen het expertisecentrum beroepsonderwijs, waar zowel wetenschappelijk, beleidsgericht, ontwerpgericht als praktijkgericht onderzoek plaatsvindt.

Wij realiseren oplossingen voor complexe vraagstukken in beroepsonderwijs, hoger onderwijs en arbeidsmarkt. Oplossingen met impact. Zodat iedereen zich kan ontwikkelen, nu en later, en een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij.
De combinatie van onderzoek, advies en uitvoering onder één dak, in multidisciplinaire teams, geeft ons denk- en innovatiekracht om daadwerkelijk impact te realiseren. Zo werken we met elkaar aan onze missie om Nederland nummer 1 in leren te laten zijn. Dat doen we samen met onze partners in onderwijs, overheid en bedrijfsleven.

Wat ons kenmerkt? Dat we nieuwsgierig zijn. Gedreven en resultaatgericht. En we spreken van oudsher de taal van het onderwijs. Samenwerken zit in ons DNA; het is de motor van onze bevlogenheid om samen projecten te laten slagen. Bij CINOP bundelen we de krachten van ca. 130 collega’s.

CINOP als werkgever

We zetten ons elke dag met hart en ziel in voor onze klanten en partners. En natuurlijk staan wij zelf ook niet stil; we werken doorlopend aan de ontwikkeling van onze mensen en onze dienstverlening. We leren elke dag. Dat houdt ons scherp. Als je werkt bij CINOP dan help je mensen en organisaties verder, zodat iedereen een betekenisvolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, en de vrijheid en het vertrouwen om je ervaring en talent maximaal te kunnen benutten. Je werkt multidisciplinair samen met adviseurs, onderzoekers en andere collega’s. Je salaris wordt ingedeeld op basis van opleiding en ervaring.

We hebben een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden: pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekering inclusief een tegemoetkoming, een tegemoetkoming in je ziektekosten, reiskostenvergoeding, flexibel werken, laptop, smartphone etc. En natuurlijk hele leuke en professionele collega’s die ook aandacht hebben voor elkaar.

Vacatures

Heb je interesse om bij ons te werken? Solliciteer op een van onze onderzoeksvacatures. Open sollicitaties zijn altijd welkom. Bekijk ook de vacatures bij CINOP.