Neem deel aan het netwerk ‘Promoveren in het mbo’

23 april 2020

Ben je als mbo-professional aan het promoveren of heb je de ambitie om te promoveren in het mbo? Wil je regelmatig ervaringen uitwisselen en tegelijkertijd je onderzoeksvaardigheden ontwikkelen. Meld je dan aan voor het netwerk ‘Promoveren in het mbo’, een initiatief van het Platform Onderzoek van de BVMBO, de HU en ECBO. Sinds 3 februari komt dit netwerk meerdere keren per jaar bijeen en onderhouden de deelnemers ook online veel contact. Centraal staan de uitdagingen en vraagstukken die promoveren in het mbo met zich meebrengt: Hoe leg je het belang van promoveren in het mbo uit of hoe kan je als buitenpromovendus onderzoek doen in het mbo?

Volgende bijeenkomst op 25 juni

De volgende online bijeenkomst vindt plaats op 25 juni 2020. Het programma is gevuld met intervisie en gastsprekers of critical friends die spreken over uitdagingen en vraagstukken over promoveren in het mbo. Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met Sandra Wagemakers.

Terugblik op de vorige bijeenkomst

Op 26 mei vond de tweede online bijeenkomst plaats van het netwerk ‘Promoveren in het mbo’. Prof. dr. Martin Mulder nam 15 enthousiaste deelnemers mee in de wereld van het schrijven en publiceren van een wetenschappelijk artikel. Bovendien gaf hij handige tips voor hoe je publiceren in een wetenschappelijk tijdschrift kunt aanpakken.

Neem contact op voor meer informatie

Gerelateerde artikelen

Minister Ingrid van Engelshoven bezoekt ‘Teacher in the Lead’

Modern beroepsonderwijs kan niet zonder onderzoek | Mbo Onderzoeksdag 2019

Werken met data door opleidingsteams in het mbo: meerwaarde en condities