Kom jij ons team versterken?

Wil jij als onderzoeker werken bij dé toonaangevende partner in leren?
Wil jij werken aan oplossingen met impact?

Digitaal leren ecbo

07 augustus 2020

Dan zijn wij op zoek naar jou!

ECBO is het expertisecentrum beroepsonderwijs van CINOP voor leren door onderzoek en kennisverspreiding. Denk bij onderzoek en kennisvraagstukken aan bijvoorbeeld professionalisering van docenten, aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt, in-, door- en uitstroom van leerlingen / studenten maar ook brengen we onderwijsontwikkelingen in beeld. Door kennis uit onderzoek toepasbaar te maken en te delen, dragen wij bij aan het verbeteren en vernieuwen van onderwijs en een leven lang leren.

Wij doen zowel wetenschappelijk als beleids- en praktijkgericht onderzoek en delen onze resultaten onder andere via workshops, presentaties en publicaties. Ons netwerk en onze opdrachten liggen van oudsher vooral in het mbo. En we doen steeds meer onderzoek voor vmbo/vo, hbo en wo. Ook  werken we voor platforms voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie, overheden, sectororganisaties en kenniscentra.

Als onderzoeker maak je ook onderdeel uit van CINOP. Onze mensen maken deel uit van één van de multidisciplinaire teams, georganiseerd rondom de kernthema’s van CINOP:

  • professionalisering van docenten;
  • flexibilisering van het onderwijs; en teams;
  • aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt.

Vacatures

Spreekt een van deze vacatures je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.