Hybride onderwijs, hoe dan?

Home » Evenementen » Hybride onderwijs, hoe dan?
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Webinar, 9 november, 12.00-12.45 uur

Scholen kiezen steeds vaker voor onderwijs waar leren en werken samenkomen. Hybride onderwijs waar theorie, vaardigheden en werken in authentieke beroepssituaties verbonden zijn.

Hoe begeleid je studenten binnen deze vorm van onderwijs? Wat vraagt dit van docenten? Wat betekent dat voor de didactiek? En hoe kies en ontwerp je opdrachten die het leren van studenten binnen hybride onderwijs ondersteunen?

Martijn van Schaik (Centrum voor Top Techniek) is als practor verbonden aan het practoraat Hybride onderwijs. Hij promoveerde op de vraag hoe je het leren van theorie aan de hand van praktische opdrachten begeleidt.

Binnen het Centrum voor Top Techniek onderzoekt hij samen met docenten hoe je hybride onderwijs kunt vormgeven in een samenwerking van voortgezet onderwijs, mbo, bedrijfsopleidingen en het bedrijfsleven.

Onderwerpen
Tijdens dit webinar deelt Martijn wetenschappelijke inzichten en praktijkervaringen rondom Hybride onderwijs. In het bijzonder gaat hij in op vraagstukken rondom curriculumontwikkeling, didactisch handelen van docenten en het leren van studenten.

Voor wie
Zowel voor docenten en praktijkbegeleiders als voor mensen die betrokken zijn bij onderwijs- en beleidsontwikkeling biedt dit webinar belangrijke inzichten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. U kijkt op een PC of tablet live mee vanaf uw eigen (werk)plek. Vooraf en tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan de sprekers. U hoeft zich alleen te registreren via deze aanmeldlink. Na het aanmaken van een account ontvangt u een link waarmee u de uitzending kan bekijken. Deelname is gratis.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 9 november, 12.00-12.45 uur.
Locatie: online.
Aanmelden: u kunt zich hier aanmelden.
Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Meer informatie: neem contact op via info@ecbo.nl.
 
Zie ook het Kennisplankje
Drs. Ilona Koning
Drs. Ilona KoningExpert kennisverspreiding
06-13219605