symposium Leeromgeving van de Toekomst

Home » Evenementen » symposium Leeromgeving van de Toekomst
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Symposium Leeromgeving van de Toekomst

Stimuleringsfonds creatieve industrie nodigt u van harte uit voor het symposium Leeromgeving van de Toekomst 2019 op 19 september 2019 in de Tolhuistuin in Amsterdam.

De veranderingen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt leiden tot nieuwe vragen over de omgeving waarin beroepsonderwijs gegeven wordt. Hoe kunnen we de onderwijsomgeving laten meebewegen met de tijd? In een actief programma bieden twaalf teams van ontwerpers en mbo-instellingen hun kijk op de Leeromgeving van de Toekomst. Met inspirerende voorbeeldprojecten van o.a. CITAVERDE, Friesland College, ROC van Amsterdam en Summa College. En workshops met o.a. Afdeling Buitengewone Zaken, sQuare en Studio Makkink&Bey.

Wilt u:
– de kracht van ontwerp ervaren in de transitie van het beroepsonderwijs en de onderwijsomgeving?
– samen met alle deelnemers ontdekken hoe we de impact van projecten kunnen vergroten?
– kennis maken met potentiële samenwerkingspartners en financieringsmogelijkheden?

Praktische informatie
Datum: donderdag 19 september 2019
Tijd: 09.30 – 18.30 uur
Locatie: Tolhuistuin, IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam
Aanmelden: Meld u uiterlijk tot 1 augustus aan via het aanmeldformulier.

Nieuwe open oproep leeromgeving van de toekomst
Het symposium vindt plaats in het kader van ontwikkeltraject Leeromgeving van de Toekomst dat op initiatief van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie in 2018 van start ging. Met de nieuwe Open Oproep Leeromgeving van de Toekomst nodigt het Stimuleringsfonds opnieuw mbo-instellingen en ontwerpers uit om samen met bedrijven, maatschappelijke partners en gemeenten te werken aan huisvestingsvraagstukken voor toekomstgericht mbo.

Op de hoogte blijven?
Blijft u graag op de hoogte over het ontwikkeltraject Leeromgeving van de toekomst? Schrijf u dan hier in voor de Special Onderwijs. Meer informatie over de projecten is te vinden op www.stimuleringsfonds.nl/lvdt.