Rondetafel: De invloed van de manier van leren

Home » Evenementen » Rondetafel: De invloed van de manier van leren
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

op prestaties en motivatie van studenten

Op 18 april 2016 om 16.00 uur vindt een rondetafelgesprek plaats met als thema: De invloed van de manier van leren op prestaties en motivatie van studenten.

Welke invloed heeft de leeromgeving op het leerproces van de studenten, wat motiveert hen en geeft hen vertrouwen om te groeien in dat beroep? Het Expertisecentrum Beroepsonderwijs (ecbo) heeft samen met partners van de Hybride Alliantie, onderzoek gedaan naar de tevredenheid van de studenten in deze specifieke leeromgeving. Het onderzoek laat zien dat het leren werken & werkend leren, een positieve invloed heeft op de leertevredenheid en leeruitkomsten van de leerlingen.

Praat mee

U wordt uitgenodigd om mee te praten over dit onderwerp tijdens een rondetafelgesprek. Hierbij zitten aan tafel: betrokkenen bij het onderzoek, studenten, directeuren en beleidsmakers.

Publicatie

Bij aanwezigheid krijgt u van ons de publicatie ‘Leren werken en werkend leren in de TechniekFabriek. Een leerlingperspectief’ mee. U kunt deze na 18 april ook downloaden op onze website. Pers kan deze publicatie vooraf op aanvraag ontvangen.

Praktische informatie

Datum: 18 april, 16.00 uur
Locatie: Kantorencomplex Katreine op Utrecht Centraal Station (naast perron 5)
Kosten: Aan deelname zijn geen kosten verbonden.