Laden Evenementen
Dit event is voorbij.
Deel deze publicatie Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

MBO City: hèt evenement waar onderwijsprofessionals worden geïnspireerd en gemotiveerd met sprekers uit de wetenschap, het bedrijfsleven en onderwijs.

Op donderdag 23 november 2017 opent MBO City om 09:00 uur haar deuren bij Theater Orpheus in Apeldoorn. Dit jaar op een nieuwe locatie en met nieuwe elementen (nog meer ruimte voor praktijkkennis). Maar verder vooral veel vertrouwde en ijzersterke ingrediënten. Zoals presentaties van gerenommeerde sprekers, verdiepende workshops en kleinere sessies met vakinhoudelijke deskundigen op belangrijke onderwijsthema’s. En de uitgelezen kans om de verkiezing van de Landelijke Ambassadeur van het mbo 2017 (oftewel de Uitblinker van het Jaar) bij te wonen.

Programma

De programmering is bijna rond. Bekijk op deze website de namen van de sprekers en presentaties die op dit moment bekend zijn. Elke week wordt de informatie aangevuld.

 

Themapleinen

SBB, OCW en MBO Raad trekken tijdens MBO City gezamenlijk op. Dit doen zij door een drietal themapleinen in te richten waar de bezoekers met diverse stakeholders in gesprek kunnen gaan over een specifiek thema. Het is ook de plek waar mbo scholen elkaar good practices kunnen laten zien.

Deel deze publicatie Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email