Klas21 eindbijeenkomst – Kom ook!

Home » Evenementen » Klas21 eindbijeenkomst – Kom ook!
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Met vlogs en een omgekeerde collegetour in gesprek met de studenten over 21ste-eeuwse vaardigheden

De studenten van Klas21 nodigen u van harte uit voor hun eindbijeenkomst op maandag 10 december! Schrijf u nu alvast in!

Klas21 is een fictieve klas met mbo-studenten. Met Klas21 willen we studenten nog meer betrekken bij (de ontwikkeling van het instrument van) KOMPAS21 en hen inzetten als kennisverspreiders op het thema 21ste-eeuwse vaardigheden. Lees meer over Klas21.

Klas21 eindbijeenkomst

Wat doen de studenten van Klas21?

Tijdens de startbijeenkomst op 4 oktober 2018 in Den Bosch waren 14 studenten aanwezig van de volgende scholen: ROC van Twente, Nova College, SintLucas, ROC Nijmegen, ROC Midden Nederland en Albeda. De studenten maakten kennis met de 21ste-eeuwse vaardigheden en gaven feedback op de nog in ontwikkeling zijnde casussen, rubrics en vormgeving van het instrument KOMPAS21. Ze sloten af met een vlogtraining en maken nu zelf vlogs over 21ste-eeuwse vaardigheden. De eerste twee vlogs zijn al klaar, bekijk de vlogs van Patriek Scholten van Nova College en van Thijmen Oor en Kristie Evers van SintLucas!

Uitnodiging voor de eindbijeenkomst

Op 10 december bent u van harte welkom bij de eindbijeenkomst op het Koning Willem I College in Den Bosch. Tijdens deze leuke middag laten de studenten aan elkaar én aan u zien wat ze de laatste maanden gedaan hebben. Tijdens een ‘omgekeerde collegetour’ kunt u de studenten vragen naar hun ervaringen, visie, mening, opgedane inzichten t.a.v. 21ste-eeuwse vaardigheden, etc. We vragen bij inschrijving alle deelnemers een vraag voor te bereiden.

Programma

13.30 – 14.00   inloop
14.00 – 16.00   programma met o.a.

  • omgekeerde collegetour
  • vlogs van de studenten
  • Klas21 en KOMPAS21
  • special thanks to…de studenten!

16.00 – 17.00   borrel

Inschrijven

U kunt zich via dit online inschrijfformulier inschrijven. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Locatie

Koning Willem I College, School voor de Toekomst
Zaal Metaforum
Vlijmenseweg 2
5223 GW ‘s-Hertogenbosch
(Hoofdingang: Henri Dunantstraat)
Routebeschrijving

 

Flyer eindbijeenkomst Klas21