Informatiebijeenkomst Promotiebeurs voor leraren

Home » Evenementen » Informatiebijeenkomst Promotiebeurs voor leraren
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op woensdag 11 oktober 2017 vindt te Utrecht vanaf 11 uur een informatiebijeenkomst plaats over de Promotiebeurs voor leraren.

De Promotiebeurs voor leraren biedt docenten ondersteuning bij het schrijven van een proefschrift. Het doel van de beurs is docenten onderzoekservaring op te laten doen om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en de aansluiting tussen universiteiten en scholen te versterken. De beurs is bedoeld voor leraren uit het primair, voortgezet, middelbaar beroeps-, hoger beroeps- en speciaal onderwijs. Er zijn geen beperkingen aan het onderwerp van het promotieonderzoek.

Informatiebijeenkomst programma

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor leraren die algemene informatie willen hebben over het programma Promotiebeurs voor leraren. De deelnemers ontvangen tijdens de informatiebijeenkomst praktische informatie over het vormgeven van het voorstel en het doorlopen van de procedures. De informatiebijeenkomst start om 11.00 uur met een algemeen programma.  Na de lunch starten de afzonderlijke workshops en ronde tafelgesprekken met onderwerpen als methodologie, wetenschappelijke vraagstelling en aanpak. Rond 16.30 uur sluiten we de dag af.
Er zijn commissieleden en laureaten aanwezig met wie geïnteresseerde leraren in gesprek kunnen gaan. Medewerkers van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) geven een workshop voor leraren die geïnteresseerd zijn in onderwijsonderzoek. Patricia Brouwer van het Expertisecentrum Beroepsonderwijs (ecbo) zal toelichting een geven op het pre-promotietraject voor mbo-docenten.

Praktische informatie

Datum: woensdag 11 oktober, 11.00 – 16.30 uur.
Locatie: The Colour Kitchen, Prinses Christinalaan 1, Utrecht (routebeschrijving).
Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Aanmelden: u kunt zich hier aanmelden.
Meer informatie: u kunt hier meer informatie vinden over de bijeenkomst en de promotiebeurs.