Excellentie in het mbo

Home » Evenementen » Excellentie in het mbo
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Maken, vragen, inspireren!

Noteert u 11 mei 2017 alvast in uw agenda?

Sinds de start van excellentie in het mbo in het voorjaar van 2015 is er veel gebeurd. Scholen hebben hun eigen excellentieplan geschreven en zijn op een heel diverse wijze van start gegaan.

In het najaar van 2016 is een eerste netwerkbijeenkomst gehouden waarin al een aantal scholen kennis met elkaar gedeeld hebben. In deze conferentie willen we daar op voortborduren en de opgedane ervaringen met elkaar delen. Wat werkt, wat kan anders? Wat wil je komen halen, wat kun je brengen.

De conferentie is opgebouwd rond drie werkvormen van ‘maken,vragen en inspireren’ en jij kunt daar je bijdrage aan leveren:

  • Maken: Samen aan de slag met andere belangstellenden rondom een onderwerp; workshop (ca.45 minuten).
  • Vragen: Je hebt een vraagstuk en wilt dit met anderen bespreken; ronde tafel (ca.30 minuten).
  • Inspireren: Je hebt interessante voorbeelden die je wilt delen met anderen presentatie (ca.15 minuten).

Geef in je bijdrage aan of je wilt maken, vragen of inspireren, voorzien van een korte omschrijving.We ontvangen jouw bijdrage graag vóór 15 maart a.s. Je kunt deze mailen naar r.dopper@rijnijssel.nl Uiterlijk 1 april ontvang je het definitieve programma waarin jouw bijdrage is verwerkt.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ook telefonisch contact opnemen met Leontien Kragten (06-24544489) of René Dopper (06-51744899).
We kijken uit naar jullie bijdragen!