NRO-congres 2018

Home » NRO-congres 2018

NRO-congres 2018

Deel deze publicatie Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Op 31 oktober vindt in Utrecht het vierde NRO-congres plaats: ‘Samen op Koers’. Het thema voor 2018 is ‘met onderzoek onderwijs vernieuwen’. Hoe kan onderzoek (nog meer) van waarde zijn voor het onderwijs? Welke vormen van samenwerking zijn er tussen onderzoek en de praktijk, en hoe dragen die bij aan de kwaliteit van het onderwijs? Met ruim 30 workshops voor po, vo, (v)so en mbo is er een ruime keuze aan onderwerpen.

Voor wie?

Het NRO-congres is een dag vol inspiratie en kennisdeling. Ontmoet deelnemers die net als jij interesse hebben in de combinatie van onderwijs en onderzoek. Kom ook en ontdek samen hoe onderwijs en onderzoek elkaar versterken!

Ben jij leraar, teamleider, schoolleider, medewerker kwaliteitszorg, intern begeleider, bestuurder, adviseur, ontwikkelaars van leermiddelen, onderwijsonderzoeker en heb je affiniteit met onderzoek en onderwijs? Kom ook naar het  het NRO-Congres!

Ticket(s) bestellen kan hier: tickets nro congres

Contact over dit onderwerp

Drs. Elke van Doorn
Drs. Elke van DoornExpert kennisverspreiding
06-54675594
Deel deze publicatie Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
2018-10-18T11:24:02+00:00 18 oktober 2018|Categorieën: Kennisverspreiding|Tags: |