Vacature: Onderzoeker in leren

Home » Vacature: Onderzoeker in leren

Vacature: Onderzoeker in leren

Deel deze publicatie Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Vacature bij ecbo

Wij zijn op zoek naar een onderzoeker die geïnspireerd is door het thema ‘leren’. Is deze vacature je op het lijf geschreven? Dan komen wij graag met jou in contact.

Vacature ecbo

Wil jij als Onderzoeker werken bij dé toonaangevende partner in leren?
Wil jij deel uitmaken van ons team van 150 gedreven professionals dat gaat voor een optimale deelname aan de samenleving, vandaag en morgen?

Wat doen wij?

Ecbo is één van de labels van CINOP. CINOP realiseert gefundeerde, integrale en toepasbare oplossingen voor complexe onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. CINOP is een maatschappelijke onderneming; we streven niet naar winstmaximalisatie maar naar voldoende opbrengsten om continuïteit en innovatie voor onze klanten te waarborgen.
CINOP heeft zichzelf onlangs opnieuw georganiseerd in een moderne, professionele vorm. De kern is dat we onze krachten hebben gebundeld in zelforganiserende teams die integrale oplossingen bieden voor alle vraagstukken op het gebied van leren. In deze multidisciplinaire teams zitten adviseurs, onderzoekers en andere onderwijsspecialisten, verbonden in onze passie voor onderwijs. Samen hebben we de ambitie om Nederland nummer 1 op het gebied van leren te maken. Daarvoor combineren we kennis en inhoud met daadkracht en toepasbaarheid.

Bekijk de video waarin medewerkers vertellen over de cultuur en werksfeer bij CINOP.

Je zult werkzaamheden verrichten voor het label ecbo (Expertisecentrum Beroeps- onderwijs). Binnen dit label wordt kennis over het beroepsonderwijs ontwikkeld, verzameld en verspreid. Wij doen zowel wetenschappelijk als beleids- en praktijkgericht onderzoek en delen onze resultaten onder andere via workshops, presentaties en publicaties. Ecbo werkt voor overheden, sectororganisaties en kenniscentra, onderwijsinstellingen en platforms voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie.

Wat ga jij doen!

Met een breed profiel werk je in multidisciplinaire teams je aan de ontwikkeling van één of meer thema’s waarop je toegevoegde waarde kan bieden aan onze stakeholders. Flexibilisering van het onderwijs, ICT en leren, professionalisering van docenten en teams en de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt zijn voor CINOP dé kernthema’s. De kennis uit onze onderzoeken neem je mee in je dagelijkse werkzaamheden. Je houdt je kennis up to date en draagt de expertise van CINOP actief uit. Je bent veel op pad; met onze partners in leren bouw je samen aan duurzame oplossingen. We verwachten dat je zelfstandig projecten kunt uitvoeren naar tevredenheid van de klant en in verbinding met relevante collega’s en stakeholders.
Je werkt flexibel, bepaalt je eigen agenda en beschikt over professionele vrijheid om kansrijke projecten te ontplooien. Je bent een teamplayer die talenten van collega’s kan benutten en ook buiten de deur het beste naar boven kan halen.

Wat breng jij mee!

We verwachten van jou dat je thuis bent in deze werkzaamheden en in één of meerdere thema’s. Én meer dan dat! Zo ken jij de markt waarin wij opereren, de markt van onderwijs, overheid en arbeidsmarkt, als geen ander en breng je een eigen netwerk mee. Je weet intern en extern de juiste verbindingen te leggen en zet kansen om in concrete opdrachten. Je bent inspirerend sparringpartner en vraagbaak voor collega’s. Je bent een harde werker, je bent ondernemend en hebt een innovatieve werkhouding. Je schakelt gemakkelijk tussen de diverse projecten, inhoudelijk en financieel. Je adviseert onze klanten over toepasbare oplossingen voor complexe vraagstukken. Je kunt in teamverband een onderzoekstraject vormgeven, uitvoeren, de resultaten daarvan interpreteren en daarover rapporteren.

Verder heb/ben je:

 • universitair geschoold in een van de sociale wetenschappen met een adequate basis van methodologische kennis en vaardigheden;
 • ervaring in kwantitatief onderzoek, statistische analyse, beheer van grote databestanden (Excel, SPSS, Access) en interpretatie van gegevens in relatie tot actuele vraagstukken in het beroepsonderwijs;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • ambitie en talent acquisitietrajecten op te pakken;
 • ambitie en talent om je te ontwikkelen als projectleider;
 • proactieve werkhouding;
 • een overtuigende communicatiestijl, waarbij je creatief en makkelijk schrijft;
 • Humor en trots!

Wat bieden wij jou?

 • Je start in een contract voor bepaalde tijd met het oog op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.
 • Je salaris wordt ingedeeld op basis van opleiding en ervaring.
 • We hebben een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden: pensioenregeling, arbeidsongeschiktheidsverzekering inclusief een tegemoetkoming, een tegemoetkoming in je ziektekosten, reiskostenvergoeding, flexibel werken, laptop, smartphone etc.
 • En natuurlijk hele leuke collega’s.

Informatie en sollicitatie

Over de inhoud van de vacature kun je vanaf 14 augustus 2018 contact opnemen met Pieter Baay, senior onderzoeker ecbo (06-5467 5627, pieter.baay@ecbo.nl). Kijk voor meer informatie over CINOP op www.cinop.nl.

Je sollicitatie, in de vorm van een motivatie én actueel CV, kun je tot 1 september 2018 sturen naar sollicitatie@cinop.nl o.v.v. vacaturenummer 07-18.
Na de sluitingsdatum van 1 september geven wij een reactie op je sollicitatie.
De eerste gespreksronde staat gepland in de week van 10 september 2018.
Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze plaatsing stellen we niet op prijs.

Deel deze publicatie Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
2018-08-21T09:06:40+00:00 20 augustus 2018|Categorieën: Instroom-doorstroom-uitstroom|