Vacature: Senior Onderzoeker v/m

Home » Vacature: Senior Onderzoeker v/m

Vacature: Senior Onderzoeker v/m

Deel deze publicatie Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Vacature bij ecbo

Wij zijn op zoek naar een Senior Onderzoeker die geïnspireerd is door het thema ‘leren’. Is deze vacature je op het lijf geschreven? Dan komen wij graag met jou in contact.

Vacature ecbo

Wil jij als Senior Onderzoeker werken bij dé toonaangevende partner in leren?
Wil jij deel uitmaken van ons team van 150 gedreven professionals dat gaat voor een optimale deelname aan de samenleving, vandaag en morgen?

Wat doen wij?

Wij realiseren gefundeerde, toepasbare en integrale oplossingen voor complexe onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. Dit doen wij voor onze klanten in het (beroeps)onderwijs, overheid, branches en sectoren, arbeidsmarktpartijen, onderzoeks- en kennisinstituten en maatschappelijke instanties, zowel in Nederland als daarbuiten.
Met onze expertise realiseren wij impact en zijn wij krachtig in verbinding, zowel in- als extern. Het portfolio van CINOP omvat onderzoek, programma management, project management en advisering. Bekijk de video waarin medewerkers vertellen over de cultuur en werksfeer bij CINOP.

Wat ga jij doen!

Thema’s zoals het onderwijsstelsel en leerlingenstromen, flexibilisering van onderwijs, professionalisering van docenten en teams en de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt zijn voor CINOP dé kernthema’s. Vanuit het expertisecentrum beroepsonderwijs (ecbo), onderdeel van Stichting CINOP, werken onderzoekers met een eigen specialisme en weten vanuit bredere expertise mee te bewegen met ontwikkelingen in het (beroeps)onderwijs, zowel in Nederland als in Europa. Je leidt omvangrijke en complexe projecten op het gebied van kwantitatief beleidsgericht onderzoek. Maar we vragen meer dan dat! Zo ken jij de markt waarin wij opereren als geen ander, weet je intern en extern de juiste verbindingen te leggen en zet je kansen om, in concrete opdrachten. Je bent ook inspirerend sparringpartner en vraagbaak voor collega’s. Je bent in staat om vanuit inzichten uit onderzoek onze klanten te adviseren over toepasbare oplossingen voor complexe vraagstukken.

Wat breng jij mee!

  • een relevante afgeronde universitaire studie;
  • sterke basis van methodologische kennis en vaardigheden mee;
  • stevig netwerk;
  • ruime ervaring als projectleider;
  • ruime ervaring met het verwerven projecten en het omzetten van kansen in concrete opdrachten;
  • toonaangevende publicaties;
  • je communiceert met overtuiging en schrijft creatief en makkelijk.

Informatie en sollicitatie

Qua arbeidsvoorwaarden bieden we in eerste instantie een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op verlenging/vast contract. Onze organisatie heeft een eigen cao met een aantrekkelijk totaalpakket aan arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een contract van 30 tot 37,5 uur per week.
Over de inhoud van de vacature kun je vanaf 3 januari 2018 contact opnemen met Cris van Osch, Directeur CINOP (06-5169 0043 of cosch@cinop.nl). Kijk voor meer informatie over CINOP op www.cinop.nl

Je sollicitatie, in de vorm van een motivatie én actueel CV, kun je tot 1 februari 2018 sturen naar sollicitatie@cinop.nl o.v.v. vacaturenummer 09-17.
De eerste gespreksronde staat gepland in de week van 12 februari 2018.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze plaatsing stellen we niet op prijs.

Deel deze publicatie Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
2018-01-15T12:11:19+00:00 3 november 2017|Categories: Instroom-doorstroom-uitstroom|