Wat vind jij van Oefenen.nl? Deel je ervaring!

Oefenen.nl wil graag meer weten over de wijze waarop begeleiders en docenten materialen van Oefenen.nl (zoals Klik & Tik en Lees & Schrijf!) inzetten. Informatie hierover helpt de dienstverlening van Oefenen.nl beter af te stemmen op de behoeften van deze begeleiders en docenten.

Oefenen.nl heeft de onderzoeksbureaus ecbo en NextValue research daarom gevraagd deze informatie te verzamelen.

Ben jij een docent of begeleider die zijn of haar cursisten of deelnemers met materialen van Oefenen.nl laat oefenen, dan stellen wij het op prijs als je voor het onderzoek een aantal vragen wilt beantwoorden. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.

De vragen gaan over je ervaring met de materialen van Oefenen.nl, de context waarin je deelnemers begeleidt, de materialen die je gebruikt en extra informatie die u eventueel gebruikt. Afsluitend kun je ook andere opmerkingen of bevindingen met betrekking tot Oefenen.nl met ons delen. De gegevens worden anoniem verwerkt en alleen gebruikt ten behoeve van verbeteringen die de inzet van materialen van Oefenen.nl door begeleiders en docenten makkelijker en effectiever maakt.

Door mee te doen aan het onderzoek draag je bij aan het leerproces van leerders die met de materialen van Oefenen.nl werken. Je vindt de vragen door op deze link te klikken.

Wij stellen het ook op prijs wanneer je dit bericht deelt met andere docenten en begeleiders. Bij voorbaat dank!

Oefenen.nl

Contact over dit onderwerp

Annemarie Groot, MA
Annemarie Groot, MAOnderzoeker
06-12127678
Dr. Ingrid Christoffels
Dr. Ingrid ChristoffelsOnderzoeker
06-10250630