Virtual Reality in het onderwijs: hét congres

Home / Evenementen / Virtual Reality in het onderwijs: hét congres
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.
Deel deze publicatie Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Op 29 maart vindt Virtual Reality in het onderwijs: hét congres plaats. ROC West-Brabant is gastcollege.

Laat je inspireren en informeren over de verschillende mogelijkheden die Virtual Reality het onderwijs te bieden heeft. Verschillende relevante sprekers delen hun kennis en ervaring bij de inzet van VR. Tevens heb je tijdens de Experience de kans om verschillende VR ervaringen zelf te testen en te netwerken met onderwijsprofessionals die met VR aan de slag zijn of dat van plan zijn om te gaan doen. 

Kennisdeling is één van de belangrijkste pijlers van dit congres. Zo geeft Jorick Huizinga (CEO & Co-Founder van Unit040) zijn visie over de toekomst van visualisatie, vertelt Robin de Lange (Founder & Researcher at Virtual Reality Learning Lab) aan de hand van zijn promotie-onderzoek over de mogelijke meerwaarde van VR in het onderwijs en delen Ruben Koops (Docent en studiebegeleider / Practor) en Dirk Verbeek (Beleidsmedewerker / Het Innovatienetwerk) hun ervaringen met verschillende VR projecten binnen het MBO.

Tevens heb je tijdens de Experience de kans om verschillende VR ervaringen zelf te testen. Daarnaast is hier de ruimte om kennis en ervaringen met elkaar te delen en nieuwe contacten te leggen met onderwijsprofessionals die met VR aan de slag zijn of dat van plan zijn om te gaan doen.

 

​Programma:

14:30 – 16:00 uur Sprekers
16:00 – 18:00 uur Experience & Netwerkborrel

Deelname aan het congres is alleen mogelijk door jezelf van te voren aan te melden. Je kunt je aanmelden via de website http://www.hinw-vr.nl/virtual-reality-onderwijs-congres/​.

Deel deze publicatie Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone